Jamai focust zich op presenteren

Jamai Loman zingt de sterren van de hemel, maar zijn optredens zijn momenteel zeer schaars. De musicalster wil zich de komende periode ontwikkelen als presentator.

Jamai Loman tekende in oktober een tweejarig contract bij RTL 4. “Het is de bedoeling dat ik me in de komende twee jaar blijf ontwikkelen bij de zender en die kans geven ze me ook. Ze willen gewoon investeren. Backstage bij The Voice vind ik al helemaal te gek, maar de overstap maken naar de studio zou te gek zijn. Maar dat is nu nog even te vroeg, dat weet ik wel”, vertelt hij in Life 4 You.

Jamai

Jamai Loman heeft niet al te veel moeite gedaan om Winston Gerschtanowitz op te volgens bij The Voice Of Holland. “Ik zat al twee seizoenen in De Grote Improvisatieshow en toen waren ze op zoek naar een nieuwe presentator voor de Red Room. Toen zagen John de Mol en Erland Galjaard mij bij de TV Beelden, waar ik een liedje zong. Toen hadden zij zoiets van: is het niet hartstikke leuk als hij dat gaat doen?”, aldus Jamai.

RTL 4

Jamai zingt, danst, acteert en presenteert. De Idols-winnaar is eigenlijk de mannelijke versie van Chantal Janzen. Wie weet schittert Loman over een aantal jaar ook op de Duitse televisie.

Meer over:

Reageren