’Rafael van der Vaart had een affaire met Nikkie Plessen’

Rafael van der Vaart zou de lakens hebben gedeeld met Nikkie Plessen. Vrienden van Sylvie Meis beweren in de Telegraaf dat de voetballer niet zo onschuldig is als hij lijkt.

"Zij krijgt nu de schuld van alles. Maar dat is niet terecht. Rafael heeft zich net zo laten gaan met iemand die dat bovendien glashard durft te ontkennen” aldus bronnen dichtbij het ex-koppel.

Danie Bles

Rafael zou zijn vreemdgegaan met Nikkie Plessen op het huwelijk van Danie Bles. De styliste trouwde in juli 2011 op Capri. Terwijl Sylvie al lag te slapen deelde Van der Vaart het bed met Nikkie.

Schuldgevoel

"Echt iedereen wist ervan, het was op de bruiloft de rest van de tijd ook hét gesprek. Maar ik denk dat Sylvie zich nog schuldig voelde over haar vreemdgaan en dat ze het daarom heeft laten gaan” aldus een vriendin van Sylvie over het hele verhaal.

Geruchten

Het is overigens niet de eerste keer dat er geruchten de ronde doen over een affaire tussen de voetballer en presentatrice. Begin dit jaar deden Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe de verhalen af als grote onzin.  “De suggestie die gewekt wordt als zou Nikkie enige rol spelen in de huwelijkscrisis van de familie Van der Vaart verwijzen wij linea recta naar het rijk der fabelen” reageerden ze destijds.

Reactie Sylvie

Sylvie Meis wil niet ingaan op de geruchten. "Ik wil er niet over praten. Het is nu aan Rafael om er al dan niet wat over te zeggen", reageert de ex-voetbalvrouw. De presentatrice kwam kort geleden zelf in opspraak omdat ze toegaf tijdens haar huwelijk een affaire te hebben gehad met een piloot.

Scheiding

Toevallig genoeg is de scheiding tussen Rafael en Sylvie vandaag officiëel uitgesproken door de rechtbank in Amsterdam.

Reageren