Tooske Ragas was bijna schooljuf geweest

Tooske Ragas gaat aan de slag bij de EO, maar de blonde presentatrice wilde begin dit jaar aan een heel andere carrière beginnen.

„'Ik stond op het punt me in te schrijven voor de Pabo. Ik wil nog echt een keer als juf voor een basisschoolklas staan. En ik sluit niet dat dit alsnog een keer gaat gebeuren.” Tooske stopte in januari bij SBS 6 omdat ze zich niet meer thuisvoelde.

In het AD vertelt ze: „Ze besloten zich toch meer te richten op het gevoel van samenkomen op het marktplein. Nou dan kunnen ze beter Thomas Berge vragen. Die staat daar elke week tussen. Ik ben 40 geworden. Het mag inmiddels wel eens ergens over gaan.”

Van Hollandse Bodem

Volgens Tooske kreeg ze veel aanbiedingen na haar vertrek bij SBS, uiteindelijk koos ze dus voor de EO. „Zij kwamen met de leukste ideeën. Ik had het gevoel dat ik hier mezelf het beste kan laten zien.” Dat resulteert binnenkort in Van Hollandse Bodem waarin stellen een lap grond gaan bewerken.

Bastiaan

De blondine gaat daarnaast een programma maken met haar echtgenoot Bastiaan Ragas. Het duo geeft daarin relatie-advies, en ze hebben verstand van zaken: „Bas en ik zijn nu 12 jaar bij elkaar en we hebben verdomd weinig hobbels gehad. Vrienden zeggen wel eens: 'komen jullie weer met oh wat zijn we gelukkig.”

Tooske zegt ook dat ze het televisiewerk totaal niet heeft gemist het afgelopen jaar. „Ik ben druk met koken en was wegvouwen. Al heb ik nu weer een goede oppas nodig met de nieuwe programma's.”

Ook Nance maakte recentelijk haar comeback op televisie.

Meer over:

Reageren