Yolanthe wijst rol Amerikaanse tv-serie af

Yolanthe Sneijder-Cabau zit niet te wachten op een acteercarrière in de Verenigde Staten. De actrice is liever in Istanbul met haar liefje Wesley.

Yolanthe Sneijder-Cabau was vereerd met het aanbod om een rol te spelen in een Amerikaanse tv-serie, maar het komt voor Yolanthe op een verkeerd moment. "Ik was superblij, maar daarvoor moest ik een contract tekenen van zeven jaar én vijf maanden per jaar in Texas zijn om te filmen", zegt de voetbalvrouw in Metro. "Dat kan gewoon niet, want ik ben getrouwd."

Yolanthe Sneijder-Cabau

"Kijk, ben ik single en heb ik gewoon mijn carrière dan kan ik gewoon mijn koffer pakken en gaan. Maar ik ben daar vrij ouderwets in", vertelt Yolanthe verder. "Wes is mijn liefde en ik ben liever nu bij hem dan dat ik straks alleen op de bank zit met een stapel dvd's. Dat heeft dan geen waarde meer." De tortelduifjes zetten elkaar dus op de eerste plaats, op een baby zitten Yo en Wes voorlopig nog niet te wachten.

Amerikaanse tv-serie

Yolanthe Sneijder-Cabau deed opvallend genoeg wel auditie voor de rol in een Amerikaanse tv-serie. De actrice vond het dan ook spijtig dat ze de aanbieding af moest wijzen. "Natuurlijk baalde ik heel erg. Ik heb veel auditierondes gehad, met grote acteurs. Het agency daar vond het ook niet zo leuk, natuurlijk. Dus ik heb gezegd: zet mij maar even op een laag pitje. Als ze me weer voor iets vragen en ik zeg weer nee, dan zijn ze je snel zat."

Yolanthe is donderdagavond te zien in de nieuwe RTL 5-serie Bluf.

Meer over:

Reageren