Presentator ziet het niet meer zitten

Beau van Erven Dorens heeft geen zin meer in Surpriseshow

Beau van Erven Dorens heeft geen zin meer in Surpriseshow

Beau van Erven Dorens kondigde zaterdag aan dat hij zijn eigen versie van de Surpriseshow gaat presenteren, maar hij krabbelt nu terug. 

Van Erven Dorens liet in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM weten dat hij door alle commotie het nieuwe SBS 6-programma niet meer wil maken. ‘’De spin eromheen is nu al zo ontzettend treurig dat ik denk, ja daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin meer in.’’ 

Terugkeer Henny Huisman

Beau van Erven Dorens pleitte in november vorig jaar voor de terugkeer van Henny Huisman op de Nederlandse televisie. Dat juist hij het programma van de ooit zo populaire presentator gaat maken schiet daarom bij velen in het verkeerde keelgat. 

Opvallend

Opvallend genoeg liet de presentator van SBS 6 weten dat Huisman een rol in De Surpriseshow krijgt. ‘’Het enige wat ik kan zeggen is dat er een heel leuk segment in het programma is ingeruimd voor Henny en ik hoop gewoon dat het allemaal leuk wordt voor hem. ’’Giel vroeg herhaaldelijk naar het gedoe tussen Beau en Henny. Dit was voor Van Erven Dorens de druppel. ‘’Ik voel spanning. Ik heb er gewoon helemaal geen zin meer in.’’ Hierna gooide de presentator de hoorn op de haak

Succes 

Of SBS 6 na deze impulsieve actie een nieuwe presentator moet zoeken is nog niet duidelijk. Henny Huisman wenst zijn collega Beau van Erven Dorens in de Telegraaf in ieder geval veel succes met zijn versie van De Surpriseshow. ''Hij mag altijd bij me langskomen voor advies.”

Reageren