Guillaume roddelt over Sylvie

Guillaume Zarka: Sylvie is een leeg, eenzaam en triest persoon

Guillaume Zarka heeft blijkbaar nogal wat haatgevoelens jegens zijn ex Sylvie. In het Duitse blad Closer noemt hij haar leeg en eenzaam.

Franse zakenman Guillaume Zarka heeft zijn hart eens flink gelucht bij het Duitse tijdschrift. Hij vertelde in geuren en kleuren over zijn relatie met Sylvie die ruim vier maanden duurden. Ook onthult hij hoe hun ontmoeting eraan toeging.

Sylvie ging na twee minuten mee

Guillaume ontmoette Sylvie in een Parijs restaurant, waar zij shotjes wegtikte met Sabia. Hij vond haar toen gelijk lief en vrouwelijk. De daaropvolgende avond liep hij haar weer tegen het lijf in een club. Zarka vertelt dat Sylvie alleen stond en dat zij naar hem toe kwam. Binnen twee minuten ging Sylvie al met Guillaume mee naar huis. "We belandden onmiddellijk in bed", onthult Guillaume. Ze wisten elkaars naam toen nog niet.

Onenightstand

Voor zowel Sylvie als Guillaume was van begin af aan duidelijk dat het om een onenightstand ging. Guillaume noemt het zelfs een vergissing. Toch ontstond er al snel een relatie: "We spraken elkaar elke dag via de telefoon. Ze was bijna elke week drie dagen bij me in Parijs. Ze vond het heerlijk me te verleiden."

Leeg en eenzaam

Guillaume Zarka heeft verder geen goed woord over voor zijn ex. Hij noemt de relatie dan ook "niet bevredigend". Sylvie is volgens hem namelijk een "leeg, eenzaam en triest persoon". Ze is in niets geïnteresseerd vertelt Zarka. Verder beweert hij dat ze niet kan koken en dat zo'n beetje al haar dagelijkse beslommeringen uit handen worden genomen door een persoonlijke assistent.

Reageren