Stem nu!

De strijd om kwalificatie voor de Gouden Televizier-Ring 2019 is begonnen

Wat is jouw favoriete programma? Laat het ons nu weten! De tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019 is begonnen en wie weet maakt jouw stem het verschil…

Stem nu, klik hier!

Alleen nu kies jij welke programma’s van het afgelopen kwartaal zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland. Programma’s die nu niet voldoende stemmen krijgen, maken dus geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring. Wil jij dat jouw favoriete programma gaat strijden om die mooie Ring? Dan kun je nu stemmen via www.televizier.nl/ring.

Of je klikt op deze mooie stemlink.

Stem nu, klik hier!

Eerste ronde

In de eerste ronde gingen de meeste stemmen naar Beste zangers (AVROTROS), Beter laat dan nooit (RTL 4), Expeditie Robinson/Eilandpraat (RTL 5), Ik weet wie je bent (KRO-NCRV) en Klem (BNNVARA). Maar wie komt er in de tweede ronde als winnaar uit de bus? Het gaat om alle programma’s die tussen 1 november 2018 en 31 januari 2019 zijn uitgezonden.

Voorrondes

In totaal zijn er vier voorrondes, waarbij telkens vijf programma’s worden gekozen. Na vier rondes geeft de redactie van Televizier vijf wildcards weg, dus zijn er 25 kanshebbers in totaal.

Stemmen kan tot 27 februari 2019. Wacht niet te lang, want voor je het weet is het te laat!

Meer over:

Reageren