Gouden Televizier-Ring 2012: Het stemmen is begonnen!

De stembus is eindelijk open. Welk programma wint de Gouden Televizier-Ring 2012? Doe mee en breng jouw favoriet een stukje dichter bij de overwinning.

Albert Verlinde gaf het startschot door live in RTL Boulevard de eerste stem uit te brengen. Wilfred Genee, die vorig jaar met Voetbal International onverwacht de ijzersterke concurrentie versloeg, zat ook in de uitzending. Wilfred, een jaar later: „Het is echt een prijs van het volk en dat heb ik gemerkt. Tot op de dag van vandaag word ik gefeliciteerd door mensen op straat."

Winnaar 2011

Vorig jaar versloeg Voetbal International (RTL 7) als underdog de stevige concurrentie die bestond uit Wie is de Mol? (Avro) en The Voice of Holland (RTL 4). Johan Derksen zei toen: „We maken een klein programma, met een klein budget en bij een kleine zender en tóch zijn we de grote shows te slim af geweest. Wij houden van de kijker!”

Wie wint in 2012?

Maar wie gaat er dit jaar met de felbegeerde tv-prijs vandoor? Vanaf dit moment mag tv-kijkend Nederland stemmen. De redactie van Televizier heeft 100 mogelijke kandidaten geselecteerd. Mocht jouw favoriet er toevallig niet tussen zitten, dan is het ook mogelijk een eigen kandidaat voor te dragen. 

Doe mee en stem jouw favoriet een richting de overwinning! Onder de stemmers verloot Televizier een prachtige 3D Smart TV van LG. 

Afbeelding

Reageren