Je kunt nog maar een paar dagen stemmen voor de Gouden Televizier-Ring 2015!

De stembussen van de Gouden Televizier zijn nog tot 28 september geopend. Wie wint de Gouden Televizier-Ring 2017? Klaar? Stemmen maar!

Het Nederlandse publiek kan de komende weken weer stemmen op zijn favoriete (jeugd)programma, presentator of presentatrice tijdens de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015. De stemsite werd woensdagavond door Jan Smit geopend in RTL Boulevard. Hij is dit jaar wederom de presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala dat wordt uitgezonden op donderdag 15 oktober op NPO 1.

Invloed van de kijker

Bijzonder is dat het Nederlandse publiek meer invloed heeft gehad op de selectielijst dan ooit tevoren. Dit jaar is de helft van de 40 uitverkoren programma's gekozen door stemmers op de kwalificatierondes. De overige 20 programma's zijn geselecteerd door de kundige redactie van Televizier.

50ste uitreiking

De Gouden Televizier-Ring is al sinds 1964 dé televisieprijs van Nederland en wordt dit jaar voor de 50ste keer uitgereikt. De tv-kijker bepaalt in deze verkiezing welk programma en welke tv-persoonlijkheden het afgelopen jaar de beste waren. Op Televizier.nl kan het publiek stemmen in de categorieën Gouden Televizier-Ring (beste programma), Zilveren Televizier-Ster Man/Vrouw (beste mannelijke/vrouwelijke tv-persoonlijkheid), Gouden Stuiver (beste jeugdprogramma) en Televizier Aanstormend Talent Award. De verkiezing start op woensdagavond 26 augustus en eindigt op maandag 28 september 9.00 uur.

 

Meer over:

Reageren