Televizier-Ring 2010 | Chantal Janzen presenteert gala

Het gala van de Gouden Televizier Ring 2010 wordt op 22 oktober aanstaande live uitgezonden door de AVRO op Nederland 1, en zal voor de derde keer op rij gepresenteerd worden door Chantal Janzen. Ze verheugt zich er nu al op.

De laatste twee jaar presenteert Janzen het gala met een frisse en eigen aanpak.

"Ik heb enorm veel zin in het gala van het jaar waarin we tijdens een fantastische show de meest belangrijke televisieprijzen mogen weggeven, op dit moment wordt er volop gestemd en promoten veel televisiemakers hun programma's. Ik ben daarom extra benieuwd naar de genomineerden", aldus Chantal Janzen.

45ste editie
Deze 45ste editie belooft een mooie show te worden waarbij op bijzondere wijze stil wordt gestaan bij de winnaars van de roemrijke geschiedenis van de Gouden Televizier-Ring. Van Mies tot Linda iedereen komt voorbij. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de spectaculaire overvallen van de genomineerden al in volle gang.

Omroepen en makers van tv- en radioprogramma's mogen dit jaar weer volop promotie maken voor hun kansmakende programma's en presentatoren. De verkiezing van de Gouden Televizier-Ring verloopt via Televizier.nl en eindigt op 29 september om 12.00 uur.

De prijzen worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 22 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Foto: Govert de Roos

Reageren