Mogelijke comeback voor Beverly Hills 90210

3 augustus 2016 10:50 | tv-serie | Door Televizier

Volgens acteur Ian Ziering is er een gerede kans dat de jaren ’90 serie Beverly Hills 90210 binnenkort terugkomt. Met de originele cast.

Ian Ziering, die Steve Sanders speelde in de populaire serie over rijke tieners in Beverly Hills, zegt dat hij is benaderd door de online streamingdienst Hulu. Volgens Ziering zat hij recentelijk om de tafel met een baas van Hulu die informeerde of het mogelijk was om de originele Beverly Hills 90210 cast weer bij elkaar te krijgen voor een nieuw seizoen. Volgens Ziering is die kans best aanwezig: „Dat heb ik hem verteld. We zijn ook allemaal nog vrienden, dus daar kan het niet aan liggen.”

Jason Priestley en Shannen Doherty

Beverly Hills 90210 was een knots van een hit in de jaren negentig, de serie maakte supersterren van acteurs Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling en Shannen Doherty. Met de laatste gaat het niet zo goed, de actrice wordt behandeld voor borstkanker.

Familie

Volgens Ian Ziering zijn alle acteurs een andere kant op gegaan sinds het einde van de serie in 2000. „Maar als je 10 jaar werkt met iemand, word je familie van elkaar. Ik geef veel om ze en ik zou dolgraag weer met ze werken.”

Sharknado

Na Beverly Hills 90210 kwam er niet meer veel terecht van de acteercarrières van Jason Priestley en de rest. Ian Ziering heeft het er nog het best vanaf gebracht, hij is een van de hoofdrolspelers van de culthit Sharknado deel 1, 2, 3 en 4.

Het is een ware rage om oude series nieuw leven in te blazen. O.a. Gilmore Girls, Fuller House, Dallas en Roots gingen Beverly Hills 90210 al voor.

Meer over