Stemmen

Wordt de nieuwe bewoner van Utopia Amanda, Joey of Jochem?

Het is voor de tweede keer verkiezingstijd in Utopia. De komende tijd kan weer een van de bewoners worden weggestemd. En drie nieuwe bewoners staan al te trappelen om Utopiaan te worden.

Amanda

De eerste kandidaat voor Utopia is de 26-jarige Amanda. Ze is financieel adviseur bij een bank en heeft grootse plannen voor Utopia. Ze wil de financiële zaken in Utopia orde brengen, ze wil schoonmaken omdat ze het maar een vieze bende vindt en ze wil leider worden. Een bad met Ruud ziet ze trouwens ook wel zitten.


Jochem

Kandiaat nummer 2 is de 27-jarige vrijgezel Jochem. Jochem is een bedrijfskundige met als grote hobby koken. Hij vindt dat Vanessa maar een chagrijn is, die ook nog eens niet zo gezond kookt. Hij wil Utopia veel 'vetter' maken dan het nu is. „We kunnen bij wijze van spreken een pretpark bouwen.”


Joey

De 20-jarige Joey woont nog bij zijn ouders en is een startend ondernemer. In Utopia wil ie vooral dingen gaan bouwen omdat ie nogal fit is. Joey viel anderhalf jaar geleden 40 kilo af en is vaak in de sportschool te vinden. Hij vindt Billy de minst aangename in de groep.

Meestemmen kan op de site van Utopia

Reageren