Huisje Boompje Webcam?

Barbie als webcamgirl

Barbie gaat donderdagavond voor de webcam uit de kleren. "Ik heb een prachtig lichaam dat best gezien mag worden en waar ik me niet voor schaam", aldus Barbie.

De website IsLive.nl maakt bekend dat Barbie donderdagavond 21.00 uur voor de webcam uit de kleren gaat. Barbie schaamt zich nergens voor en kijkt al uit naar de sessie. “Tijdens mijn erotische fotoshoot voor de webcamsessie werd al zichtbaar dat mijn borsten zeer goed naar voren kwamen. Bang voor reacties over dat ik een slechte moeder zou zijn ben ik niet." En de blondine is niet de eerste BN'er die voor de webcam uit de kleren gaat; Geraldine Kemper, Verona van de Leur en Bobbi Eden gingen haar al voor.

Eenmalig?

Of de Haagse blondine vaker achter de webcam gaat kruipen is niet duidelijk. "Of het eenmalig is durf ik nog niet te zeggen, dat hangt af van hoe het gaat. De verdiensten zijn in ieder geval goed te noemen, maar daar mag ik contractueel geen uitspraken over doen", aldus Barbie.

Eigenaar van IsLive is blij

G. Jonkman, eigenaar van IsLive, is blij met de verdiensten van Barbie: "Ik ben trots op het feit dat Samantha bij ons komt cammen, al is het wellicht maar eenmalig. Samantha sluit aan bij waar onze dienst voor staat: échte Hollandse dames, van studentes tot huisvrouwen/moeders."

Reageren