Video | Joran in beeld

'Onze' Joran is nieuws. Niet alleen in Nederland, maar ook buitenlandse media schrijven de kranten en websites vol met de vermeende moord op Stephany Flores.

Elk uur komt er wel nieuwe informatie vrij over de daden van Van der Sloot. Leuke bijkomstigheid is dat Peruaanse televisiezenders en amateurs alles filmen wat met Joran te maken heeft. Om niet te verdrinken in alle verschillende beelden, geeft Televizier een overzicht van alle belangrijke filmpjes.

Beveiligingscamera
Dit filmpje werd pas relatief laat vrijgegeven. Waarschijnlijk heeft een medewerker van het hotel de monitor gefilmd waarop de beelden van de security camera werden getoond. Joran betreed de hotelkamer met Flores, en komt alleen naar buiten.

Persbeelden
Joran wordt zoveel mogelijk gefilmd en aangesproken door de Peruaanse pers, in een poging hem te doorgronden.

Joran wordt vervoerd
In een kogelvrij vest en onder zware bewaking wordt Van der Sloot naar het politiebureau vervoerd.Aankomst
Onder dezelfde zware bewaking komt Joran aan bij het politiebureau.Verhoor
Van der Sloot moet zijn tassen leegmaken. Enkele spullen worden afgepakt, waaronder de laptop die volgens de verklaring van Joran de reden was van de moord.

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.


Reconstructie

Reageren