Video | Televizier TV: wat kijkt Lauren Verster?

Het afgelopen tv-seizoen was ze hét gezicht van haar eigen reportageprogramma Lauren verslaat, waarin de kijkers haar de meeste interessante en hachelijke situaties op zagen zoeken.

Komend tv-seizoen komt ze terug in het programma Fobiac, waarin ze op Veronica met collega's (Lange) Frans (Frederiks) en Suzanne de Jong weer de confrontatie met haar angsten aangaat.

Op een overvolle presentatie van de najaarsprogrammering wist GJ Kooijman haar even aan te klampen voor wat soundbites over wat ze eigenlijk kijkt als ze niet zelf bezig is met tv maken.

Bekijk het hieronder!

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

En wat Lauren dan als liefste zelf kijkt? We zullen het misschien wel nooit weten. Of toch wel? Dat lees je dan vanzelf later, op Televizier.nl!

Met Televizier TV brengt de redactie van Televizier.nl kort en krachtig interessante zaken uit tv-land in beeld. Meer info lees je hier.

Reageren