Video | Televizier TV: wat kijkt Peter R. de Vries?

Peter R. de Vries vindt dat hij hét programma maakt dat niemand anders kan maken. Dat zei de bekendste misdaadverslaggever van Nederland in ieder geval tijdens zijn Wat Kijkt-gesprek met Televizier's GJ Kooijman, in de eerste editie van Televizier TV!

Verder zijn series niet aan Peter besteed, en mogen er wat hem betreft flink wat sporten van de buis verdwijnen als daardoor méér uitzendingen komen van die ene sport die Peter het allerleukst vindt. Welke dat is, zie je natuurlijk in het filmpje.

Misdaadverslaggever
Pas laat in het najaar van 2009 zal Peter R. de Vries weer met nieuwe afleveringen van zijn misdaadprogramma op de buis komen. Ondertussen zit hij echter niet stil. Uit zijn gesprek met GJ blijkt onder meer hoe Peter de zomermaanden benut.

Wat hij nog meer kijkt? Zie het zelf, in de allereerste videoversie van Wat Kijkt op Televizier.nl!

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Televizier TV?
Met Televizier TV brengt de redactie van Televizier.nl kort en krachtig interessante zaken uit tv-land in beeld. Meer info lees je hier.

Reageren