Playmate Zimra wil acteren

Zimra Geurts: “Ik wil die ene Playmate zijn die meer kan”

Zimra Geurts is vooral bekend als Playmate en naar eigen zeggen als “dat lekkere wijf met die grote tieten”. Maar eigenlijk droomt Zimra van een grootse acteercarrière.

“Een carrière in de tv-wereld is altijd een droom geweest. Toen ik door Playboy werd benaderd zag ik dat als een mooie kans om er te komen en dat is gelukt ook. Maar nu wil ik acteren, daar ligt mijn passie”, vertelt de blondine aan Televizier.nl.

Expeditie Robinson

Haar deelname aan Expeditie Robinson ziet Zimra als een keerpunt in haar tv-carrière. “Expeditie Robinson is mijn kans om de echte Zimra te laten zien: mijn persoonlijkheid en mijn inhoud. Ik ben niet alleen dat lekkere wijf met die grote tieten”, legt ze uit.

Acteeropleiding

Zimra wil zich na Expeditie Robinson dan ook gaan storten op een acteercarrière. Tijdens haar middelbare schooltijd verhuisde ze met haar Zuid-Afrikaanse moeder mee naar Kaapstad, daar volgde ze al toneellessen. Later ging ze terug naar Nederland waar ze een acteeropleiding aan het TVCollege voltooide.

“Ik houd zo veel van acteren dat de rol me niet uitmaakt. Of het nou een romantische komedie of actiefilm is: ik wil me daarin verdiepen en het personage zijn”, vertelt ze.

Playmate-imago

Om deze reden is het 22-jarige model en GeenStijl-verslaggeefster van manager veranderd. Onder leiding van haar vorige zaakwaarnemer nam ze het nummer Bunny op. In de bijbehorende clip springt en danst ze er lustig op los in haar roze konijnenpakje.

Achter dit soort wulpse activiteiten zet ze nu een punt: “Dat soort dingen wil ik niet meer doen. Hij wilde dat imago voor mij vasthouden. Nu ik bij hem weg ben, ben ik klaar voor het serieuzere werk. Ik wil die ene Playmate zijn die meer kan.”

Duivelseiland

Zimra belandde in de vorige aflevering van Expeditie Robinson nog in haar eentje op het Duivelseiland. Of ze zich daaruit weet te redden is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL5.

Reageren