met verminkte mensen

'Een Nieuw Begin' met Angela Groothuizen

om uur

Angela Groothuizen gaat voor RTL 4 een programma presenteren waarin deelnemers van hun littekens worden afgeholpen. Van binnen en van buiten.

'Een Nieuw Begin' met Angela Groothuizen
© Nick van Ormondt / RTL

Productiemaatschappij Blue Circle is op zoek naar kandidaten die bij een ongeluk of brand betrokken zijn geweest en daar uiterlijk en innerlijk littekens aan hebben overgehouden. 

Ongeluk of brand

"Het leven is mooi maar ook onvoorspelbaar." Zo luidt de oproep. „Net als je denkt dat je het allemaal voor elkaar hebt, kan een gelukkig leven abrupt tot stilstand komen door bijvoorbeeld een ongeluk, een brand of een ernstige ziekte. Naast de zichtbare gevolgen, zijn er ook onzichtbare – mentale – gevolgen.”

Angela Groothuizen

In het programma Een Nieuw Begin gaat Angela Groothuizen aan de bak met een team van cosmetisch chirurgen en psychologen zodat de kandidaat aan het eind van het programma weer mooi en zelfverzekerd is.

Blue Circle schrijft verder dat het niet de bedoeling is dat je jezelf opgeeft, maar een ander. Mocht je iemand weten: dan kan het verhaal met foto’s naar casting@bluecircle.tv

Lees ook

Laat zelf een reactie achter

  1. Registreer je om eenvoudiger te reageren
Even geduld a.u.b.

Reacties op dit artikel

50 reacties

Reacties 1 tot 25 van 50

Irma Tomas
Voor iedereen die zich hier wil aanmelden voor het programma Een nieuw begin: er komt helaas geen nieuw seizoen van het programma. Opgeven kan dus niet.
d.pasman
d.pasman, 10 maanden geleden
Hy Angela. Ik weet helemaal niet of ik het via deze weg moet proberen. Ik wil misschien mijn moeder op geven. Want mijn moeder woond in buitenland????
Kort verhaal. Mijn moeder Hele leven wordt mishandeling door mijn vader.en verliet haar met alle elenda, kinderen en armoede.
hij getrouwd en en luxe leven lijden met ander vrouw.
Gr. Deasy.
Anouk admiraal
Anouk admiraal, Vorig jaar
Hai angela, ik wil misschien mijn moeder opgeven maar ik ben nog maar 11 en ik weet ook niet hoe het moet. En ik moet denk nog even overleggen met mijn vader.
Groetjes anouk
B.M.N.van Duynen
B.M.N.van Duynen, Vorig jaar
Hy Angela. Ik weet helemaal niet of ik het via deze weg moet proberen. Ik zoek hulp voor een jonge alleenstaande moeder met 5 kinderen die onlangs van een specialist te horen kreeg "ga maar snel alles voor je kinderen en huisdieren regelen wand je heb niet veel tijd meer". Al zouden we maar een mooi dagje voor haar kunnen regelen. Ik hoor het wel als je er wat mee kan. Lieve Groet Bart.
coccinelle
coccinelle, Vorig jaar
Lieve Angela,
Elke keer als ik kijk wordt ik emotioneel wat een lieve mensen en wat een lef dat ze hun verhaal kunnen verellen op TV. Heb zelf heel veel meegemaakt en kan me vaak verplaatsen in de mensen, en ben elke uitzending heel emotioneel omdat ik nu zie dat ik niet alleen ben die getekend door mijn ziekte en de emotionele rollercoaster waar ik doorheen ga. Helaas heb ik geen mensen die erop die manier zijn voor me ze denken het valt wel mee met haar of daar komt ze weer. Het enige houvast is dat ik een hele lieve, fantastische man en zoon heb waarvoor je door moet. Wat jij betekend voor deze mensen is met geen pen te beschrijven Chapeau heel veel liefs
Christa
Christa, Vorig jaar
Hoe kun je iemand 'op geven' voor Een Nieuw Begin..??
anoniem
anoniem, Vorig jaar
Beste Angela,

Ik wil heel graag mijn zoon opgeven voor dit programma.Hij is nu 22 jaar en sinds zijn 19e woont hij op zichzelf en vanaf het begin gaat al niet goed. Wij als ouders hebben hem op een hotel gezet ,wegens de constante ruzies met zijn jongere zus en de vader. En zijn gedrag was sowieso een zeer grote last voor ons. Onze zoon was een hele leuke gezellige jongen tot hij op zijn 17e stopte met school. Toen is zijn ellende begonnen en die van ons ook. Hij is op dit moment werkloos. De familie heeft hem aangeboden om hem financieel te steunen maar hij heeft verder nog steeds geen idee hoe hij het in het leven moet aanpakken .Als ik als moeder met hem probeer te praten lijkt hij wel interesseert, maar vervolgens gebeurt er niets. Beste Angela ik ben echt radeloos en het doet mij zoveel verdriet om hem steeds meer in de put te zien gaan. Mijn gevoel zegt dat als hij nu nu geholpen wordt het misschien te laat kan zijn voor hem, want blowen en drinken is zijn dagelijks leven geworden. Ik en de rest van de familie zouden het vanuit ons hart zeer waarderen als jullie hem met dit programma zouden willen en kunnen helpen...
anoniem
anoniem , Vorig jaar
Angela
Ik wil graag mijn moeder opgeven voor dit progamma ze heeft hele zware tijden gehad vroeger vanaf jongs af aan al op haar 17e heeft ze mij gekregen daarvoor heeft ze een hele zware tijd gehad met mijn vader ze werd elke dag mishandeld door mijn vader ook toen ik in mijn moeders buik zat op mijn vierde heeft mijn vader wat bij mij gedaan wat ik me niet meer herinder ik was 4 toen het gebeurde ik kan me gelukkig niks meer herinderen me moeder was er kapot van ik ben nu 14 en op me 9e had me moeder een andere vriend daar heeft ze ook en hele zware tijd mee gehad nu ik 14 gaat het mog steeds slecht me moeder heeft borderlijn ze is bijna elke dag depresief en ze word snel boos maar ze doet gied haar best om er voor me broertje en zusje te zijn we hebben nu veel problemen met jeugdzorg het is heel iritant ik wil dat het stopt en dat me moeder ook gelukkig is en dat we samen leuke dingen gaan doen met z, n vieren ik hoop dat u mij en mijn moeder kunnen helpen alsjeblieft HELP
K -Eljid
K -Eljid, Vorig jaar
Lieve Angela, Heel lang heb ik getwijfeld of ik dit mag/kan doen, uiteindelijk heb ik mijn angst overwonnen en de knoop doorgehakt. Ik wil dol graag mijn zusje (36) opgeven voor uw programma. Als er iemand is die dit jaar een nieuw begin goed kan gebruiken dan is zij het. Helaas heeft zij veel tegen slagen in het leven meegemaakt ( verlaten door haar man) achter gebleven met twee jonge kinderen toen 2 en 3,5. Net begonnen aan een studie in die periode...Zij ging door een hel en zag het niet meer zitten. Sindsdien heeft zij geen zelfvertrouwen meer en geen goedzelfbeeld, durft geen nieuwe relaties aan te gaan. Alleen voor haar kinderen gaat zij door zichzelf cijfert zij helemaal weg. En dit laat sporen achter.
ANGELA HELP!
nawin
nawin, Vorig jaar
hallo angela ik wil graag een heel goeie vriend van me opgeven voor uw pragrama een goed begin, alleen ik weet niet hoe ik het moet doen .kunt u mij helpen alstublieft alvast bedankt nawin uit haaksbergen overijssel
Jolanda
Jolanda, Vorig jaar
Lieve Angela, ik wil mijn vriendin opgeven voor een nieuw begin zij is 38 jaar en moeder van 2 kinderen met zorg, zelf heeft zij 2 hernia operaties achter de rug afgelopen jaar voor de hernia problemen was zij ruim 10 kilo afgevallen, maar nuna bijna een jaar ziek zijn zit het er weer aanookheeft zij na de bevalling van de eerste heel veel buik huid te veel ,dit hangt over , wat met warm weer snel gaat smetten, ook vind zij haar borsten te klein kub A , zij is 5 jaar geleden bij haar man weg gegaan, van wegen drank en totaal geen bemoeienis met het gezin, geen hulp, niets leuks samen alleen schreeuwen, zij weegt nu ongeveer 100 kilo, haar eigenwaarde is momenteel erg laag , na een paar consulten bij een psycholoog heeft zij dit moeten stoppen van wegen de kosten,haar ex betaald geen alimentatie voor de kinderen zij heeft nu een aanvulling H,et is een geweldige meid staat voor iedereen klaar en is een geweldige moeder, alles regeld zij voor haar kinderen zoals een pgb voor haar kinderen enz. Nu vind ik dat zij eens aan de beurt is, ze gaf eens aan dat jongens nooit wat in haar zagen, daarom ook ooit een verkeerde keus gemaakt. Het is een geweldig mens, wij zeggen vaak tegen haar dat zij er mag zijn , maar dat vind zij erg moeilijk. Angela alsjeblieft kan jij haar een nieuw begin geven , ook voor haar 2 kids van 13 en 8 jaar . vriendelijke groet een vriendin laat U iets weten?
Fiet van Holstein
Fiet van Holstein, Vorig jaar
Angela,ik ben nu zover dat alleen jij nog uitkomst kan geven.ik heb een slechte jeugd gehad,vier kinderen tijdens de zwangerschap,in verdere stadium ,verloren.mijn man plots verliefd geworden op een andere vrouw en dit kan ik niet verwerken.daarnaast is er reuma geconstateerd dus ik kan niet alle baantjes krijgen.al met al.hopeloos.het is nu de hoogste tijd om een omekeer te maken,anders ga ik het niet redden.neem dit alstublieft serieus en ik hoop dat u mij kan helpen.groet fiet
victoria
victoria, Vorig jaar
ik wil mijn moeder graag op geven voor een nieuw begin ,we zijn van Aruba gekomen mijn moeder heeft alles achter gelaten om voor mij ik ben slecht horenden en mijn broertje die charge -sydroom heeft ons een beter leven te geven ze heeft het echt nodig en hoop dat jullie haar daar bij helpen
carla de vries
carla de vries, Vorig jaar
hebonlangs me zelf in geschreven
tamara
tamara, 2 jaar geleden
Ik wil graag me eigen opgeven voor een nieuw begin
Frankemolle
Frankemolle, 2 jaar geleden
Geachte Angela en team, mag ik mezelf ook opgeven?
Alls je de ware redenen kent zou je misschien een gesprek met me aan willen gaan.
Lieve groet Ineke
Carmen
Carmen, 2 jaar geleden
hallo, ik wil heel graag mijn moeder opgeven voor het programma. eigenlijk heeft ze alleen nog maar pech in haar leven gehad en hele heftige dingen meegemaakt. Ik vind het zo goed dat jullie mensen willen helpen. Ik gun mijn moeder datgene wat jullie doen want dat heeft ze echt even nodig! alleen ik heb 1 probleempje, ik ben 16 jaar, en je kan alleen opgeven vanaf 18 jaar, is hier een oplossing voor of kan ik haar dan echt niet opgeven?
carlijn zondervan
carlijn zondervan, 2 jaar geleden
Mijn moeder verdiend een nieuw begin omdat ik 2 jaar geleden een ongeluk heb gehad ik had dood kunnen zijn en mijn moeder was toen dat gebeurde zwanger en toen had de baby mijn broertje iets bij zijn darmen dat was voor mijn moeder heel zwaar toen die tijd en ik zou haar graag een nieuw begin wensen

Dorien de Wilde
Dorien de Wilde, 2 jaar geleden
Wat maken sommige er toch weer een groot probleem van.
Het gaat over een programma in het algemeen, niet over ziektes.
Alina Franken
Alina Franken , 2 jaar geleden
Hallo, kan ik misschien mijn moeder
opgeven voor dit programma

Gr Alina
Connie de groot
Connie de groot, 2 jaar geleden
Kan ik nog iemand opgeven?
Irma Tomas (Redactie Televizier)
Ja hoor, Shannon, dat klopt. Ik weet alleen niet of ze nog kandidaten zoeken voor het programma.
shannon
shannon, 2 jaar geleden
Ik heb me moeder opgegeven via deze mail casting@bluecircle.tv dat klopt toch ? groetjesss Shannon..
ruby
ruby, 2 jaar geleden
lieve angela. ik wou mijn moeder graag opgeven voor een nieuw begin omdat ik vind dat ze een nieuw begin verdient na 2 jaar verdriet ge had te hebben .omdat mijn ouders gescheiden zijn
mijn vader heeft mijn moedder 2 keer achter elkaar bedrogen . de eerste keer zij hij dat hij spijt had en is bij ons terug gekomen maar na 2 maanden had hij al een ander. mijn moeder is in totaal 16 kilo af gevallen . ik zelf zat er ook maar tussen in.dan moest ik naar mijn vader met zijn nieuwe vrindin wat heel erg wennen was en is .en de dag daar na naar mijn moeder die heel veel verdried had en af en toe nog heeft . maar de dag dat we weg moesten was de ergste dag van mijn leven tot nu toe
. maar weer ef over mijn moeder . het gaat eigenlijk steeds slechter met haar bloed druk .omdat ze toch nog veel stres heeft wat ze niet laat merken . ze probeert voor mij mijn broer en mijn neefje plus schoonzus altijd een leuke goede moeder en oma te zijn . ze denkt nooit eens aan zich zelf bijvoorbeeld als we door heerlen lopen en we gaan een winkel binnen en ze ziet een leuk topje dan pakt ze dat niet maar koopt ze iets voor mij mijn neefje of mijn broer . en daarom wilde ik haar eens verrassen .met een nieuw begin waar in ze meer aan zich zelf denkt en minder verdriet heeft gr ruby
.
Froukje
Froukje, 2 jaar geleden
Beste mensen, dit is niet de manier om in het programma te komen... U mag natuurlijk reageren en u verhalen delen maar er staat een mail adres onder om u verhaal naar toe te mailen.. Zo gebeurt er niet veel mee denk ik.. Veel succes!

Reacties 1 tot 25 van 50