Abonneren

Covers Televizier

Waarom Televizier

Als Televizierlezer krijg je veel. Want de Televizier gids is met 93 zenders, minstens 140 kijktips én de column van Carlo Boszhard de beste keuze voor veelkijkers. Bovendien maak je als abonnee kans om aanwezig te zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Wat wil je nog meer?

  • Met Televizier hoef je niet te zoeken, maar kies je direct wat je wilt kijken.
  • Doe mee aan de vele winacties en maak kans op mooie prijzen!
  • Lees wekelijks de column van Carlo Boszhard
Word nu abonnee!

Abonneevoordelen

Kijktips

Niks op TV? Valt reuze mee. Want met de inspirerende kijktips van Televizier raakt u snel wegwijs in het enorme aanbod van TV-programma’s. Ook handig: kijktips voor Video on Demand. Bij Televizier hoeft u dus nooit meer eindeloos te zoeken, maar kiest u direct wat u wilt kijken.

Bekijk onze Kijktips

Puzzel en win

Houdt u van puzzelen? Dan bent u bij Televizier bij het juiste adres! Wij bieden u wekelijks een nieuwe puzzel, waarmee u kans maakt op verschillende prijzen. En wanneer u abonnee bent kunt u ook meedoen aan andere winacties en maakt u nóg meer kans op mooie prijzen.

Ontdek onze puzzels
Puzzels & Winnen
Carlo Boszhard

Carlo’s Column

Carlo is een bekend gezicht op TV en won o.a. de Gouden Televizier-Ring met de TV Kantine. Door te schrijven, te acteren en te presenteren heeft hij een aandeel in wat er zowel óp als achter de schermen gebeurd. In samenwerking met Televizier geeft hij zijn mening over de gebeurtenissen in het TV landschap.

Lees Carlo's Column

Word nu abonnee

Één, twee of drie jaar lang korting ontvangen op de leukste TV-gids van Nederland? Niet meer eindeloos zoeken of zappen, maar direct kiezen wat ú wilt kijken. Kies dan voor het uitgebreide programma-overzicht en de inspirerende TV-tips van Televizier.

Abonnee worden