24Kitchen opnieuw beste digitale tv-zender

24Kitchen-kijkers krijgen blijkbaar geen genoeg van de lekkere hapjes van meester-kok Rudolph van Veen; het kanaal is voor de derde keer op rij verkozen tot beste digitale tv-zender van Nederland.

24Kitchen is door de lezers van tv-gids Totaal TV voor de derde keer uitgeroepen tot beste digitale tv-zender van Nederland. Het kanaal van Rudolph van Veen sleepte een kwart van alle stemmen in de wacht.  

Beste digtale tv-zender

De afgelopen weken hebben tienduizenden mensen gestemd op hun favoriete digitale tv-zender van 2014. Rudolf Van Veen vindt het fantastisch dat veel van deze personen voor 24Kitchen hebben gekozen. “Een ontzettende eer en een ongelooflijke waardering van onze kijkers. Drie keer op rij beste digitale zender van Nederland, het lijkt erop dat we op de goede weg zijn!”, vertelt hij.  

24Kitchen

24Kitchen werd op 1 oktober 2011 gelanceerd en nam dit jaar voor de derde keer deel aan de verkiezing. Het succesvolle crossmediale foodlifestyle-platform bestaat uit een tv-zender, website, digitaal magazine en de mobiele applicatie ‘Recept van de Dag’.

Rob Kamphues is het nieuwe gezicht van 24Kitchen.

Meer over:

Reageren