Na zeventien jaar!

3FM zamelt voor laatste keer geld in voor Rode Kruis tijdens Serious Request

8 Juli 2020 11:03 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
3FM werkt dit jaar voor het laatst samen met het Rode Kruis tijdens Serious Request. Ditmaal gaat de opbrengst naar slachtoffers van de coronapandemie.

"Toen de wereld eerder dit jaar in de ban kwam van de coronapandemie konden we met Never Walk Alone, een speciale eenmalige editie van 3FM Serious Request, iets positiefs bijdragen aan de situatie op dat moment. De gevolgen van de coronapandemie zullen waarschijnlijk nog lang voelbaar zijn en daarom zetten we ons ook de komende editie in voor dit urgente doel”, zegt Sharid Alles, zendermanager van 3FM in een persbericht.

Zeventien jaar

Het is na zeventien jaar wel de laatste keer dat 3FM zich tijdens Serious Request inzet voor het Rode Kruis. "We voelen de behoefte om verder te kijken dan een doel of thema dat gebonden is aan noodhulp, zoals het Rode Kruis biedt. Vandaar het besluit om deze editie een laatste keer samen te werken met het Rode Kruis."

Kerst

Met de derde editie van 3FM Serious Request: The Lifeline, dat in plaats is gekomen van het Glazen Huis en in de week voor kerst plaatsvindt, is het de bedoeling dat de dj’s van Roermond naar Zwolle lopen. Dit is nog wel in afwachting van de dan geldende maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Meer over