Actrice Lisa Lynn Masters overleden

De Amerikaanse actrice Lisa Lynn Masters heeft op 52-jarige leeftijd een einde aan haar leven gemaakt. Haar familie heeft Masters' overlijden bevestigd.

Masters werd geboren in Omaha, hoofdstad van de staat Nebraska. Daar volgde ze een journalistiek opleiding en werkte ze als tv-verslaggever voordat ze naar New York verhuisde om daar als model te werken.

Stepford wives

In 1996 had ze haar eerste rolletje in de film Close up, waarin ze een reporter speelde. Haar volgende twee rollen waren verrassend genoeg ook als naamloze verslaggevers. Masters brak pas in 2004 door met een rol in de remake van Stepford wives met Bette Midler en Nicole Kidman. Op televisie had ze ook succes met rollen in series als Ugly Betty, Law & Order SVU en de Netflix comedyserie Unbreakable Kimmy Schmidt (foto).

Verhangen

Masters sloeg de hand aan zichzelf in Peru, waar ze op dat moment was voor een fotoshoot. Medewerkers vonden haar levenloze lichaam in haar hotelkamer, ze had zich verhangen met haar eigen jurk. In een afscheidsbrief zei ze te kampen met zware psychische problemen.

Meer over:

Reageren