Adam Curry en Micky Hoogendijk uit elkaar

De geruchten dat het knap beroerd ging met het huwelijk van Adam Curry en Micky Hoogendijk gingen al langer, maar volgens de Telegraaf is het nu echt schluss.

Micky Hoogendijk en Adam Curry trouwden ruim twee jaar geleden, dus erg lang hebben de twee het samen niet uitgehouden. Micky zou alweer een tijdje in Amsterdam wonen terwijl Adam nog in de stad Austin in Texas zit.

Christina

Volgens de Telegraaf is de reden van de breuk dat Micky vreselijk jaloers zou zijn op de dochter van Adam, Christina. Al is dat volgens Christina kletskoek, vlak voor het huwelijk was ze in het AD nog dolenthousiast over haar stiefmoeder: „Micky Hoogendijk is nu mijn vriendinnetje. En ze zorgt goed voor pa, wat ik heel belangrijk vind.”

Ook aan Texas kan het niet liggen, daar beviel het Micky prima: „Het is een liberale, homovriendelijke universiteitsstad, gezegend met een ongelooflijk mooie natuur.  Inmiddels is het ons thuis en hebben we er een rijk sociaal leven opgebouwd. Maar dat is nooit een probleem voor mij geweest eigenlijk, contact maken lukt me wel.''

Patricia

Dat de liefde tussen hem en Micky nu alweer voorbij is, moet een beetje zuur zijn voor Adam. Hij scheidde in 2009 na twintig jaar van zijn vrouw Patricia Paay om verder te kunnen met Micky.

Die liefdesbaby zit er waarschijnlijk niet meer in

Reageren