Albert West (65) overleden

Albert West is donderdagochtend in een Tilburgs ziekenhuis overleden. De zanger lag lag sinds vorige week woensdag in een coma nadat hij een fietsongeluk had gehad.

Het management van Albert heeft laten weten dat de familie woensdagavond dringend werd verzocht naar het ziekenhuis te komen omdat het slecht ging met de zanger. „Albert heeft in het bijzijn van zijn familie de laatste adem uitgeblazen'', aldus manager en goede vriendin Britgitte Vis. Albert West laat zijn echtgenote Joke, dochter Josine (37) en drie kleinkinderen na.

Botsing

Albert was vorige week met zijn broer gaan fietsen toen een wielrenster op het duo botste. Hij viel uit de fiets op zijn hoofd en liep daarbij waarschijnlijk hersenletsel op. Sinds het ongeluk lag hij op de Intensive Care. Hij was na het ongeluk nog wel af en toe bij kennis, maar sliep veel.

Amarillo

Albert West, ook wel bekend als de meest sympathieke man van de Nederlandse showbizz, kende zijn grootste successen in de jaren zeventig. Hij had hits als Sha La La, I Need You, Give A Little LoveĀ enĀ Amarillo.

Zondag 7 juni zendt Avrotros om 14.45 uur het programma In Memoriam Albert West uit op NPO1.

Reageren