Koning van de woning-tv

Alex van Keulen mist Martijn Krabbé: 'Er is niemand die hem kan vervangen'

9 april 2024 13:40 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen
Begin maart werd bekend dat Martijn Krabbé ernstig ziek is. De presentator heeft zijn werkzaamheden neergelegd om zich te focussen op zijn behandelingen voor een vorm van kanker. Hoewel hij nu nog elke maandag te zien is in Kopen Zonder Kijken, ontbreekt Krabbé bij nieuwe opnames.

Kopen Zonder Kijken-makelaar Alex van Keulen mist hem enorm op de werkvloer. Dat zegt hij in een interview met De Telegraaf.

Ziekte van Martijn

Op de vraag of Alex weet hoe het nu met Martijn Krabbé gaat, zegt hij het volgende: ''Nee, en dan is het ook niet aan mij of daar iets over te zeggen. Kijk, ik weet net zo veel als dat jullie weten. Martijn is daar best wel gesloten over en dat mag ook want het is een privésituatie. Dat moet hij met zijn naasten goed verwerken'', aldus Alex.

Koning van de woning-tv

Van Keulen vertelt in het interview met De Telegraaf dat Martijn Krabbé enorm gemist wordt op de werkvloer. ''Er is niemand die Martijn kan vervangen. Qua vakmanschap,  woordspelingen en hoe hij met mensen omgaat, is hij gewoon uniek'', concludeert hij. ''Hij is de koning van de woning-tv, dus ik hoop gewoon dat hij heel snel terug is.''

Alex zegt dat hij momenteel geen contact heeft met de presentator, omdat Martijn behoefte heeft een privacy en zich wil focussen op zijn behandelingen. 

Meer over