Bloemenactie

Ali B slaat via Twitter terug naar Veronica Inside-duo

12 april 2020 11:51 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Ali B stal eerder deze week de harten van ouderen door hen een bloemetje te bezorgen, maar zijn actie schoot in het verkeerde keelgat bij René van der Gijp en Johan Derksen. Het tweetal noemde het initiatief van de rapper ‘weerzinwekkend’ en ‘walgelijk’ en dat kon Ali niet op zich laten zitten.

De in Almere woonachtige Ali reageerde via Twitter op het tweetal. “Beste Johan en René, wat ik vooral jammer vind is de voorspelbaarheid van jullie mening, wordt op een gegeven moment een beetje zielig”, schreef de muzikant.

Anoniem

Van der Gijp en Derksen verweten de rapper in de uitzending van Veronica Inside van vrijdag dat de bloemenactie ‘vooral om Ali B gaat’. Van der Gijp stelde dat Ali zijn acties eens anoniem zou moeten doen. Derksen ging daarin mee. “Hij moet altijd alles maar aan tv-programma’s linken.”

Weldoenertje 

Ali heeft de bloemen met de beste bedoelingen bij de eenzame ouderen gebracht. “En ik hoop dat als jullie ooit eenzaam zijn, er ergens een weldoenertje is die schijt heeft aan cynische meningen en jullie alsnog een bloemetje brengt.”

Meer over