Na beschuldigingen

Ali B stopt voorlopig met werken

26 januari 2022 15:08 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© ANP
Ali B heeft aangekondigd dat hij al zijn werkzaamheden voorlopig neerlegt. Naar eigen zeggen zijn de beschuldigingen aan zijn adres hem niet in de koude kleren gaan zitten.

En dat is maar goed ook want de verhalen die verschillende vrouwen vorige week in BOOS deden, waren niet mals. Er ligt zelfs een aanklacht wegens verkrachting tegen B. Zelf ontkent de voormalige knuffelmarokkaan de beschuldigingen trouwens. 

SPEC

Ali B was natuurlijk al uitgewerkt bij The Voice of Holland en ook al zijn andere tv-klussen zijn voorlopig opgeschort. Maar de rapper stopt ook met al zijn werkzaamheden als artiest, ondernemer en partner bij het artiestenbureau SPEC, dat hij samen met zijn vrouw Brechje runt. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SPEC. | artist management (@spec.nl)

Ali wil volgens de post meer tijd met zijn gezin doorbrengen. Zijn pauze duurt in ieder geval tot het OM een besluit heeft genomen over vervolging. In de verklaring zegt Ali B ook dat het hem zwaar valt dat hij op basis van de beschuldigingen publiekelijk wordt veroordeeld.

11 miljoen euro

De Almeerder kan het zich veroorloven om een tijd niet te werken. Hij is volgens eigen zeggen minstens 11 miljoen euro waard. Ook het blad Quote kwam tot dat bedrag. 

Meer over