Alle Dagen Seks voor Arie Boomsma

23 juni 2014 13:18 | actualiteiten | Door Televizier

Arie Boomsma heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. Na 40 Dagen Zonder Seks richt de presentator zich deze zomer op zijn nieuwe programma Alle Dagen Seks. Het wordt een vermoeiende reeks. 

De presentator volgt voor het ‘nationale sexperiment’ vier stellen die elke dag, dertig dagen lang, de liefde bedrijven. ‘’Het is een nieuw KRO-programma over liefde, intimiteit en relaties. Hoe is het om dertig dagen achter elkaar seks te hebben met je partner, en wat betekent dit voor je relatie?", schrijft Arie op zijn website. 

Communicatie

"Net als eerdere series die ik bij de KRO mocht maken gaat ook Alle Dagen Seks over communicatie tussen mensen, en ze gaan ook in dit programma weer een uitdaging aan. Maar de strijd kan deze keer wel heel plezierig gaan worden," aldus Arie. 

TV Lab

Kijkers kunnen de koppels volgen via internet, radio en de sociale media. Het experiment start op 25 juli en de ontknoping van Alle Dagen Seks wordt 21, 22 & 23 augustus live uitgezonden in TV Lab, de week voor vernieuwende televisie op Nederland 3.

Arie Boomsma is ook het gezicht van een nieuw debatprogramma.

Meer over