Anic van Damme nieuwe presentatrice NOS op 3

3 september 2013 14:11 | actualiteiten | Door Televizier

Er is een nieuwe presentatrice toegevoegd aan het team van NOS op 3. Anic van Damme presenteert het nieuwsprogramma vanaf eind december.

Anic van Damme (30) volgt Dionne Stax op, die eerder dit jaar overstapte naar het NOS Journaal. Aan het einde van het jaar zal Anic voor het eerst te zien zijn bij NOS op 3. Ze presenteert het programma dan afwisselend met René van Brakel en Mustafa Marghadi.

Anic van Damme

Anic is erg blij met haar nieuwe baan, ze denkt dat ze een goede toevoeging is aan het team: “Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om deze volgende stap in mijn carrière te maken. Naast het tv-programma is NOS op 3 crossmediaal heel sterk en ik denk dat ik daar, met mijn ervaring, bij het maken van items ook een mooie aanvulling op kan geven.”

Perfecte match

Ook hoofdredacteur NOS Nieuws, Marcel Gelauff, is in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst: “Anic is door haar ervaring als journalist en als presentator een belangrijke versterking voor NOS op 3. Zij past perfect in wat NOS op 3 wil zijn en wil uitstralen. Ik zie erg uit naar haar eerste uitzending.”

Nieuws uit de Natuur

Anic van Damme startte haar carrière als redacteur bij Nieuw uit de Natuur. Daarnaast presenteerde ze de afgelopen jaren voor Dance4Life en de NTR, waaronder SchoolTV Actueel en Rondje Nederland.

Meer over