Good God

Anouk blaast kijkers omver met liveoptredens

11 september 2023 21:43 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Still RTL Boulevard
De studio van RTL Boulevard is goed gevuld vanavond. Meestal gaat het team van het programma zelf op pad, maar dit keer maakten ze een uitzondering en kwam Anouk zelf naar de studio en ze kwam niet alleen. Ze speelde nummers inclusief een band en orkest en had nog een aankondiging.

De zangeres gaat in 2024 twee compleet verschillende shows neerzetten in Ziggo Dome.

Muziek

Natuurlijk kwam ze niet met lege handen naar de studio. Ze speelde 'I Won't Play That Game', van haar nieuwe album 'Deena & Jim' dat op 3 november verschijnt. En daarnaast rockte ze ook een van haar oudere nummers 'Good God'. 

Live

Een opstelling als deze kennen we niet zo van het programma. We zien een heel orkest en Anouk aan de zijkant voor een blauw gordijn. En dat ze twee nummers liet horen, beviel de kijkers wel zien we op Explore, voorheen Twitter.

The Voice 

Natuurlijk kon het thema The Voice of Holland niet onbesproken blijven bij haar bezoek. Anouk zat jarenlang in de draaiende stoelen van het programma. Eerder liet ze zich al uit over het programma en daar blijft ze wel. Toch vult ze aan: "Ik mis het best wel een beetje. De sfeer ook met de mensen. Ik had een hele leuke band juist ook met de mannen waar het om ging dus dat is best jammer want ik ken ook een andere kant. Dus dat is soms... Dat is best een beetje moeilijk om dat een plek te geven." Maar ook de creatieve kant van het programma zoals het lichtplan bedenken, is iets wat ze toch wel heel erg leuk vond. 

En als er genoeg geld neergelegd wordt, staat ze zeker open om mee te doen aan een muziekprogramma. Al moet dat geen 'rip off' van The Voice zijn volgens haar.

Shows

De shows die ze gaat geven, vinden plaats op woensdag 29 mei en zaterdag 1 juni 2024, onder de namen 'Deena' en 'Jim'. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Meer over