Armin van Buuren doet niet mee met Songfestival

Jammer maar helaas: Armin van Buuren zegt niet betrokken te zijn bij de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival.

'Ik lees zojuist dat ik een nummer zou produceren voor het Songfestival, hierbij wil ik even laten weten dat dit niet het geval is' schrijft de DJ op zijn Facebook-pagina.

Ilse en Waylon

Over de Nederlandse inzending van dit jaar wordt volop gespeculeerd. Zo gaan de geruchten dat Ilse DeLange en Waylon ons land gaan vertegenwoordigen. Ilse schrijft dan het liedje en Waylon is de zanger.

Finale in Kopenhagen

De finale van het Eurovisie Songfestival is op 10 mei 2014 in Kopenhagen. In mei 2013 deed zangeres Anouk het erg goed tijdens het songfestival in Zweden. Met het emotionele nummer Birds eindigde ze toen op de negende plek. Het was een geweldige prestatie omdat Nederland voor het eerst sinds 2004 in de finale stond.

Bekendmaking

Uiteraard hoopt Nederland de prestatie van Anouk nog een keer te herhalen. Maar wie de inzending zeker wil weten heeft nog even geduld nodig: op 25 november maken de TROS en de AVRO bekend welke artiest naar Denemarken gaat. Tot die tijd wordt er volop getwitterd over het Songfestival:

Reageren