Voor Miljuschka

Astrid Holleeder was stiekem bij liveshow Dance Dance Dance

6 juli 2019 12:20 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© Roy Beusker
Toen Miljuschka Witzenhausen deelnam aan Dance Dance Dance in 2018, was haar moeder Astrid Holleeder ook bij (een van) de liveshows. Dit onthult ze in haar boek Familiegeheimen

Astrid omschrijft hoe ze door Miljuschka werd gevraagd om ook te komen, net als de familieleden van de andere deelnemers. Na tegenstribbelen en op aandringen van Miljuschka's partner, besloot de zus van Willem Holleeder het toch te doen.

Trotse moeder

En zo geschiedde dat ze bij Dance Dance Dance neerstreek. "Zonder dat iemand weet dat ik er ben, zit ik in een achterafkamertje bij de staff", zo pent ze. "Trots als een pauw kijk ik naar een televisiescherm waarop ik mijn kind zie dansen op het podium achter me."Bij welk optreden Astrid precies was wordt niet duidelijk, maar vermoedelijk is het de eerste aflevering geweest waarin Miljuschka twerkte op Anaconda van Nicki Minaj.

Bridget Maasland verrast

Bridget Maasland deed in hetzelfde seizoen mee aan Dance Dance Dance. Toen Astrid dit fragment vrijdagavond voorlas in RTL Boulevard, reageerde de presentatrice dan ook totaal verrast: ze had geen flauw benul van de aanwezigheid van Astrid, tot nu.

Meer over