Meeliften

Autoshow Andy van der Meijde te zien bij FOX Sports

12 Juli 2019 15:00 | actualiteiten | Door Constance van Amstel

© still YouTube
De YouTube-serie Met Andy in de auto is vanaf eind juli ook te zien op tv. FOX Sports 1 heeft de rijdende talkshow van oud-voetballer Andy van der Meijde gekocht.

Speciaal voor de sportzender maakt Van der Meijde een nieuwe reeks van zijn talkshow waarin bekende mensen uit de voetballerij bij hem in de auto stappen voor een ritje en een praatje.

Stukkie rijden

Op YouTube kijken gemiddeld zo'n 300.000 mensen naar een video van Andy, hij is blij dat hij bij FOX Sports een nog grote publiek kan aanspreken. “Prachtig toch?! Ik vind het mooi dat zoveel mensen ervan genieten als ik met een vriend of bekende uit het voetbal een stukje rij en lekker over het spelletje en de randzaken praat. Heel tof dat dé voetbalzender van Nederland de video’s gaat uitzenden", aldus de rijdende talkshowhost op de website van de sportzender.

Week na uitzending op YouTube

Vanaf 30 juli is iedere dinsdag om 20.30 uur een nieuwe aflevering te zien op FOX Sports 1. De bestaande video’s blijven ook te zien op het Youtube-kanaal van Van der Meijde. De nieuwe afleveringen verschijnen een week na de tv-uitzending op het kanaal.

Meer over