'Ik zat zo in de knoop met alles'

B&B Vol Liefde-Astrid blikt terug op de kruidengate

2 januari 2023 10:32 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Instagram
Het was afgelopen zomer hét gespreksonderwerp: de kruidengate in B&B Vol Liefde. Harmjan kookte voor Astrid en haar kinderen en daar kwamen iets te veel kruiden bij kijken waarna de bom barstte.

 In Aran on Tour kijkt Astrid nog één keer terug op de heftige confrontatie.

Draaien

"Die camera’s zijn gewoon al een hele tijd aan het draaien op zo’n moment en je voelt van alles en dan probeer je wat rustig aan te doen. Maar ik zat zo in de knoop met alles", vertelt de B&B-eigenaresse. "Het was gewoon te veel."

Lachen

Inmiddels kan Harmjan wel lachen om de confrontatie en hij neemt zijn aanstaande dan ook niks kwalijk. "Het is niet alleen haar temperament, maar ook het feit dat ze haar grenzen aangeeft. (...) Er zit geen dubbele bodem bij."

Pit

Harmjan weet maar al te goed dat dit betekent dat tegengas soms is wat Astrid nodig heeft. En daar is Astrid hem op haar beurt weer dankbaar voor. "Ik zit hier in Oostenrijk met twee kids, dus je moet er ook wel staan als vrouw zijnde. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen man naast me wil, of nodig heb. Ik heb ook dat stootje nodig. Heel graag zelfs. En daar is 'ie heel goed in."

Nieuw seizoen

Afgelopen week werden de nieuwe eigenaren van een nieuw seizoen B&B Vol Liefde voorgesteld. In de zomer zullen de  nieuwe afleveringen te zien zijn.

Meer over