Badr Hari doet uur lang zijn verhaal in RTL Late Night

17 april 2014 14:41 | actualiteiten | Door Televizier

Badr Hari, de veelbesproken kickbokser, doet volgende week zijn verhaal in RTL Late Night. In de talkshow van Humberto Tan zal hij vertellen over de turbulente tijd die net achter hem ligt.

In 2012 kwam Badr Hari groot in het nieuws na een vechtpartij in de Amsterdam ArenA tijdens het dance-evenement Sensation White. De kickbokser zou zakenman Koen Everink zwaar hebben mishandeld.

Aangifte

Na de aangifte tegen hem, volgde er een tijd van arrestaties, rechtszaken en veel media aandacht. Ook over zijn inmiddels beëindigde relatie met Estelle Cruijf schreven kranten en bladen volop. In februari veroordeelde de rechtbank hem tot anderhalf jaar gevangenisstraf waarvan een half jaar voorwaardelijk. De kickbokser zei in maart in hoger beroep te gaan.

Praten met Humberto

Nooit deed Badr zijn mond open over het hele proces, tot nu. Humberto Tan praat op dinsdag 22 april een uur lang met de Marokkaanse Badr over het proces, de gevangenisstraf, de rol van Estelle Cruijf en andere vrouwen in zijn leven, zijn imago en zijn toekomst, zo meldt RTL.

Boek over z'n leven

Dat voor dinsdag de 22e gekozen is, is niet geheel toevallig. Diezelfde dag komt het boek Badr Hari, Mijn Verhaal uit. Het boek is geschreven door sportjournalist Maarten Bax, die de kickbokser de afgelopen tijd volgde. 

RTL Late Night wordt uitgezonden tussen 22:30 en 23:30 uur bij RTL 4.

RTL Late Night-host Humberto Tan werd onlangs beloond voor zijn presentatiekwaliteiten met een TV Beeld voor beste presentator.

Meer over