Bilal Wahib toch niet naar Beau

25 maart 2021 21:05 | actualiteiten | Door Televizier

© ANP

Acteur Bilal Wahib schuift vanavond toch niet aan bij Beau om het over de omstreden Instagram-video te hebben waarin hij een jongetje vraagt zijn geslachtsdeel te laten zien. Eerder was dit wel zo gecommuniceerd.

Wahib heeft zich teruggetrokken uit het programma omdat de familie van het jongetje liever niet heeft dat er op deze manier nog meer aandacht voor de zaak komt. "Helaas moeten we aangeven dat Bilal Wahib heeft besloten om niet aan te schuiven bij Beau. Het slachtoffer en zijn ouders hebben aangegeven dit niet te zien zitten, ze willen er alles aan doen om verdere publiciteit te voorkomen. Bilal respecteert deze wens. De wensen van het slachtoffer en de familie zijn op dit moment het belangrijkste", aldus het managementbureau NAMAM van Nathan Moszkowicz tegen Shownieuws.

De video

De 22-jarige acteur Wahib daagde in een Instagram Live-video van collega Oussama Ahammoud een minderjarige jongen uit zijn geslachtsdeel te laten zien in ruil voor 17.000 euro. De video werd opgenomen en gedeeld door kijkers, waarna Wahib aan de schandpaal werd genageld. Reden voor de politie om hem aan te houden op verdenking van verspreiding van kinderporno. Inmiddels zegden zijn platenmaatschappij en omroep BNNVARA de samenwerking met Wahib op.

 

Meer over