Billy en Ruud uit Utopia in de IQ-Test 2015

Voormalige Utopia-bewoners Billy en Ruud zijn twee van de deelnemers aan de IQ-Test van 2015. Een gedurfde zet van het koppel.

Want in Utopia leken de twee nu niet direct het buskruit te hebben uitgevonden. De blonde hysterica Billy verdeed haar tijd met ruziemaken en huilen en haar lover, telefoonverkoper Ruud, haalde voornamelijk puberale grappen uit in het beloofde land. Maar wie weet verbazen de voormalig Utopianen ons allemaal met een torenhoog iq.

Sinds Utopia doen Ruud en Billy er alles aan om in de aandacht te blijven. Het stel bedelt al een tijdje om een eigen realityshow en nam ook een liedje op. Maar tot nu toe blijft de gewenste publiciteit nog een beetje uit.

De duo's

In de Nationale IQ-Test 2015 nemen Ruud en Billy het op tegen elkaar en tegen drie andere duo's: Andy & Melisa van der Meijde (getrouwd), Edo Brunner & Arie Koomen (cabaretduo)  en Louise en Martine Fokkens (tweelingzussen uit ‘Ouwe Hoeren’).

Vorig jaar beweest Kelly van der Veer dat ze helemaal niet zo dom was als iedereen dacht. De webcambabe scoorde 2 punten hoger dan haar vorige deelname en kwam uit op 79.

De Nationale IQ-Test wordt uitgezonden op woensdag 21 januari om 20.30 uur op NPO 1

Reageren