BNN-VARA op zoek naar jong talent met Talentday

BNN-VARA blijft zich ontfermen over aanstormend mediatalent. Naast een eigen academy organiseren ze wederom de BNN-VARA Talentday. 

De omroep zoekt niet alleen regisseurs, journalisten of presentatoren maar opent ook de deuren voor talenten uit nieuwe mediastromingen van vloggers tot designers.

Talentday

Op zaterdag 4 juni organiseert BNN-VARA de derde editie van de Talentday op het Mediapark in Hilversum. Iedereen die zich heeft opgegeven via de website kan dan zijn of haar talenten tonen aan een mediaprofessional. De allerbesten maken kans toegelaten te worden tot de BNN-VARA Academy. In dit leer-/werktraject worden young professionals klaargestoomd voor een loopbaan bij de omroep.

Divers

BNN-VARA benadrukt dat het zoekt naar mensen die zowel voor- als achter de schermen willen werken. Voor het gemak zijn er vier categorieën in het leven geroepen waar talenten zich op kunnen inschrijven: Nieuwe Mediamakers (designers, concepters, vloggers), Camjo's & Itemregisseurs, Journalistiek & eindredactie en tot slot Presentatoren, interviewers en voice-overs.

Kweekvijver

De BNN-VARA Academy heeft zich de laatste jaren bewezen als een kweekvijver van talent. Bekende presentatoren als Filemon Wesselink, Dennis Storm en Tim Hofman kwamen via de Academy terecht bij de omroep. 

Opgeven voor de Talentday kan tot en met woensdag 18 mei via deze link

Reageren