Terugblikken en vooruitkijken

BNNVARA gaat Over Mijn Lijk: De Reünie alsnog op tv uitzenden

15 december 2022 10:44 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© BNNVARA / SkyhighTV
Goed nieuws voor alle lineaire kijkers. BNNVARA heeft namelijk besloten om de exclusief voor NPO Start gemaakte reeks Over Mijn Lijk - De Reünie alsnog uit te zenden op NPO1.

In deze reeks blikken Jip, Francis, Roy en Irene terug op het afgelopen jaar en vooruit op het komende jaar.

Over Mijn Lijk - De Reünie

De kijkers van Over Mijn Lijk sloten begin 2022 de zes jonge en ongeneeslijk zieke mensen Patrick, Jip, Kiki, Francis en Irene diep in hun hart. Ze vertelden namelijk openhartig over hun dromen en hoe ze ondanks hun ziekte alles uit het leven probeerden te halen. Voor Kiki en Patrick kwamen de uitzendingen op tv uiteindelijk te laat: zij overleden al tijdens de opnames. 

Emotionele terugblik

Eerder dit jaar blikte Tim Hofman samen met Jip, Francis, Irene en de familieleden van Kiki en Patrick nogmaals terug op het afgelopen jaar. Veel mensen bleken daar oor naar te hebben, want inmiddels is de achtdelige reeks Over Mijn Lijk: De Reünie via NPO Start door maar liefst 1,5 miljoen mensen bekeken. "Maar denk je nu: ik kijk liever niet op NPO Start of ik wil het nog een keer zien. Wees dan niet getreurd, want 4 en 11 januari is het te zien op NPO1", aldus Tim Hofman.

Over Mijn Lijk: De Reünie is op 4 en 11 januari om 21:20 uur te zien op NPO1.

Meer over