Boer Geert: 'Albert Verlinde wilde mijn relatie kapotmaken'

23 maart 2015 11:54 | actualiteiten | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

Boer Geert heeft zijn buik vol van de media en in het bijzonder van Albert Verlinde die hem consequent Geile Geert noemde in RTL Boulevard.

In een interview met het AD zegt boer Geert: „Als ik zo’n Albert Verlinde dan in RTL Boulevard hoor praten over Geile Geert dit en dat. Dan denk ik: heb het over jezelf en Onno Hoes en of het bij jullie wel goed zat in bed. Maar nee, in plaats daarvan praat hij 3 weken over mij en wil hij mijn relatie kapotmaken.”

Iedereen geil

Ook in de reünie-uitzending van Boer Zoekt Vrouw vertelde Geert dat hij een moeilijke periode achter de rug heeft. Geert vond het maar raar dat hij geil werd genoemd omdat hij een paar zoentjes uitdeelde. Volgens de groenteteler zijn we dan allemaal geilaards omdat we met oud & nieuw een eind weg zoenen met z’n allen.

Excuses

Geert is ook erg ontstemd over het Dagblad van het Noorden, die volgens hem lustig meedeed aan de negatieve beeldvorming rond de 65-jarige boer. Maar gelukkig weet hij wel raad met dat gedrag. „Ik heb de hoofdredacteur om excuses gevraagd. Kreeg ik niet. Nou, dan adverteer ik daar ook niet meer in voor 400 euro per maand.”

Yvon boos

 Boer Geert krijgt steun van Yvon Jaspers. In de slotuitzending zei Yvon: „Ik vind het knap dat jullie hier nog zitten, jullie kregen er nog toch van langs aan alle kanten.” Dat de KRO zelf schuldig is aan de beeldvorming rond bijvoorbeeld Geert, wees de presentatrice vanaochtend resoluut van de hand op Radio 1. „Als dat het geval was geweest, zouden de boeren echt niet hebben meegewerkt aan de reünie-uitzending van het programma.” 

Meer over