Boer Zoekt Vrouw-bruiloft: Gijsbert en Femke zijn getrouwd

Het Boer zoekt vrouw-koppel Gijsbert en Femke zijn na een relatie van zes jaar getrouwd op 24 juni 2016. Het stel gaf het ja-woord in het bijzijn van hun vier kinderen.

Boer Gijsbert deed in 2010 mee aan Boer zoekt vrouw en vond daarmee zijn grote liefde Femke. Het stel heeft samen drie kinderen: Marije (3), Siem (1,5) en Hannah Foska (0). Femke heeft uit een eerdere relatie zoon Romke (9). 

Bezegeling van de liefde

Femke vertelt over hun bruiloft op de site van Boer zoekt vrouw‘Wij hebben vier kinderen, en dat is volgens mij de grootste verbintenis die je als man en vrouw kan hebben. Maar we zien trouwen wel als echte bezegeling van onze liefde voor elkaar."

Twee dagen feest

En waarom zou een bruiloft maar één dag mogen duren? "We hebben onze bruiloft verspreid over twee dagen. Vrijdag zijn we in het stadhuis getrouwd met alleen familie, getuigen, intieme gasten, en natuurlijk onze kinderen. Zaterdag hadden we een groot feest op de boerderij met iedereen die we aardig en leuk vinden."

Achterop de fiets

Voorlopig gaat het bruidspaar nog niet op huwelijksreis, maar 'we hebben zaterdag wel overnacht in het meest luxe hotel van ons dorp. Daar gingen we aan het eind van de avond op de fiets naartoe. Ik zat achterop bij Gijsbert in mijn bruidsjurk.'

Wij wensen het kersverse bruidspaar veel geluk en liefde.

Reageren