Boer Zoekt Vrouw-update: Boerin Bertie en Esther wonen officieel samen

25 mei 2016 15:18 | actualiteiten | Door Televizier

© KRO

En weer bewijst Boer zoekt vrouw dat je de ware kunt vinden via de 'boeren'-datingshow. Sinds deze week wonen Bertie en Esther officieel samen op Berties boerderij in Zeeland.

"De weg is vrij, we hebben alle obstakels overwonnen en nu is het dan zover: we gaan beginnen aan ons leven samen!" vertelt Esther op de site van Boer zoekt vrouw. "Onze liefde is zo sterk dat we samen alles aankunnen. Daarom hebben we dan ook de volgende stap gezet: ons geluk!"

Uit elkaar

Vorig jaar juni schreef Esther in haar laatste brief voor ‘Bij ons op de boerderij’ dat ze hun relatie hadden beëindigd. Maar na een korte pauze, bleken de twee dames toch niet zonder elkaar te kunnen.

Weer samen

Ze verschenen in augustus alweer samen op de Gay Pride en in de reünie-uitzending afgelopen december vertelde het setje dat ze weer bij elkaar waren. Daarin werd de verhuizing van Esther naar Berties boerderij al aangekondigd en dit weekend was het moment eindelijk daar.

Verhuizing

Esther heeft haar dieren vanuit Noord-Holland meegenomen naar de boerderij in Zeeland. "Mijn paard Essie is alweer helemaal gewend. Ze staat lekker in haar stalletje, alsof ze gewoon thuis is. Bertie en ik hebben heel veel zin in de toekomst, en kunnen niet wachten om elke dag samen te zijn!"

Meer over