Bouquet Reeks-liefde voor Noortje Herlaar en Jeroen Spitzenberger

23 december 2015 14:01 | actualiteiten | Door Televizier

© RTL

Goed nieuws voor Bouquet Reeks-fans! Zij kunnen op donderdag 11 februari smullen van hete liefdesscènes en onbereikbare liefde in de eerste Nederlandse Bouquet reeks-film Trots & Verlangen. 

In het typische Bouquet Reeks-verhaal speelt Jeroen Spitzenberger de vastgoedmagnaat Alexander Wissing. Hij probeert het hart te veroveren van carrièrevrouw en advocate Dominique Curvers (Noortje Herlaar). Bij de eerste ontmoeting slaat gelijk de vonk over, maar na een gepassioneerde liefdesnacht doet Alexander ineens koud en afstandelijk.

Geen grenzen

Ondanks dat hij zo koelbloedig overkomt, eist hij toch van Dominique’s baas dat zij voor hem komt werken. Dominique’s verontwaardiging kent vanaf dat moment geen grenzen.

Regie

De regie is in handen van Will Koopman. Zij is bekend van Gooische Vrouwen, Terug naar de Kust, Familie Kruys en Divorce. 

De eeuwige bouquetreeks

Bijna elke vrouw heeft zich weleens gewaagd aan een mierzoet Bouquet Reeks-boekje van uitgeverij Harlequin’s. Sinds 1949 zijn er al miljarden boeken over de toonbank gegaan en worden er jaarlijks 130 miljoen titels verkocht. Dat komt neer op 4 boeken per seconde. 

Trots & Verlangen is op donderdag 11 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 4. 

Lees ook: Marit van Bohemen schrijft Bouquet-reeks romannetje

 

 

 

Meer over