In Isola Di Beau

Bridget Maasland vertelt over twee heftige momenten in haar leven

26 december 2022 09:58 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Gisteren was het weer tijd voor openhartige gesprekken in Isola Di Beau. In de laatste aflevering van dit seizoen kijkt Beau samen met Bridget Maasland terug naar twee heftige momenten in haar leven.

Bridget kiest ervoor om openhartig te zijn over haar liefdesleven.

Scheiding

De presentatrice zucht duidelijk als ze momenten moet kiezen. "Dat vind ik moeilijk. Ik heb er meerdere. Mijn scheiding vond ik echt de zwartste tijd, omdat je met zo'n klein hummeltje zit en helemaal nog niet weet waar dingen naartoe gaan. En je hebt gefaald. Het is niet gelukt. Dat vond ik een hele zware tijd", vertelt ze. Haar toenmalige man Pepijn en Bridget gingen in 2009 uit elkaar. 

Nog niet alles

Daarnaast benoemt ze ook de relatie met André Hazes als iets heftigs. "Het ging om een relatie met een jongere man. Ik heb over Tiësto nooit gehoord dat hij met een 28 jaar jongere vrouw is getrouwd. Dat dat eigenlijk niet kon. Ik heb nog nooit bij mannen gehoord dat ze door andere mannen werden aangevallen... dat ze door de publieke opinie zijn veroordeeld omdat ze zogenaamd een relatie kapot hebben gemaakt en een vrouw uit een relatie hebben gehaald." Bridget doelt op alle kritiek die zij kreeg omdat Hazes zo veel jonger was dan zij. "Het is echt een vrouwending. Ook de negatieve kant, want dat gebeurt ook door vrouwen. Mannen hoor je hier niet over, want het interesseert ze helemaal geen reet. Maar ook het feit dat de vrouw ouder is in dit geval, wordt gewoon niet geaccepteerd."

Breuk

Dat de relatie tussen de twee uiteindelijk op een breuk uitliep, was zwaar voor de presentatrice. "Ik vond twee jaar geleden ook een hele zware tijd. Niet eens die relatie, want dat vond ik hartstikke leuk. Daar zit niet eens waardoor het zwaar is, maar wat er daarna over me heen is gekomen. Maar ook daar zit een heel mooi leermoment. Ik heb daar ook heel veel aan gehad. Zeker qua onzekerheid en weten wie je bent en waar je staat." En dat gaat nu juist heel goed, vertelt ze.

Haar alles

Van één man geniet ze in ieder geval volop. Haar zoon Mees is namelijk haar grootste steun in al deze tijden. Ze barst bij Beau in tranen uit als ze over hem vertelt. Maar liefst dertig keer verhuisde ze namelijk. Ze vertelt dat ze een huis verkoopt, maar nog geen nieuw huis heeft. Toch stelt haar zoon, die op dat moment vijf is, haar gerust. "Mees ging toen net met zijn vader op vakantie en toen zei ik: 'Als je terugkomt, dan gaan we verhuizen, maar ik heb nog geen ander huis. Dus ik weet niet waar we gaan wonen.' En toen zei hij letterlijk - vijf jaar oud: 'Dat maakt me helemaal niet uit, zolang we maar samen zijn.' Dan heb je toch het liefst kind op aarde?"

Alle afleveringen van Isola Di Beau zijn terug te zien op Videoland. 

Meer over