Kasteel in Maastricht

Bruiloft van Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi wordt groots

22 december 2022 14:04 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Instagram Marvin Wijnans
Het wordt een grote bruiloft als we Ferdi en Marvin van Prince Charming mogen geloven. Dat vertelt het koppel aan RTL Boulevard. Marvin deed mee als single aan Prince Charming op zoek naar de liefde. Bij de eindstrijd koos hij voor Marnix, maar uiteindelijk bleek toch dat Ferdi (die als tweede overbleef) de ware was.

En de trouwdatum van het koppel is bekend: 21 juni 2023.

Kasteel

Het koppel gaat in een kasteel trouwen in Maastricht, waar de roots van Marvin liggen. Maar dat het koppel uitgerekend in die stad trouwt, is toeval. "We hebben gegoogled naar een kasteel in Nederland en toevallig kwam daar een kasteel in Maastricht uit", vertelt Marvin aan Boulevard. Het belooft een grootse bruiloft te worden met Gordon die het stel zal trouwen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Huwelijksreis

Ook is het koppel van plan om op huwelijksreis te gaan. Dit willen ze eind 2023 gaan doen. Dat belooft een mooie luxe reis te worden. "Maar eerst de bruiloft", aldus Ferdi en dat duurt dus nog een halfjaar.

Het huidige seizoen van Prince Charming met Diego als single die op zoek gaat naar ware liefde, is elke donderdag te zien op Videoland. 

Meer over