Tromgeroffel...

Cabaretier bekend die oudejaarsconference 2023 voor NPO verzorgt

27 maart 2023 09:49 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Pixabay
Terwijl er al volop wordt gehunkerd naar de zomer, komt BNNVARA alvast met een eindejaarsnieuwtje. Cabaretier Micha Wertheim verzorgt dit jaar de oudejaarsconference voor de NPO. Het is de eerste keer dat de 50-jarige cabaretier de eindejaarsshow mag spelen.

Dat nieuws komt maandag van de omroep.

November

Het impresariaat Bunker Theaterzaken van Micha laat op de website weten dat de show de titel Micha Wertheim Voor Twaalven draagt. Vanaf begin november gaat hij met de voorstelling toeren door het land en de kaartverkoop is in sommige theaters al gestart.

Onderwerpen

Waar de voorstelling over zal gaan, is verder nog niet bekend. "Eindelijk is het zover, uw lievelingscabaretier, die door anderen niet begrepen wordt, maar die u wel kunt waarderen, mag het oude jaar afsluiten op NPO1", staat op de website van Bunker Theaterzaken. "U kunt daar bij zijn. Live, en rechtstreeks vanuit het theater. Hoe dat kan? Dat zal op de avond zelf moeten blijken."

Voor Heel Even

Zondagavond werd de tv-registratie van zijn voorstelling Micha Wertheim Voor Heel Even uitgezonden op NPO3. Hier keken 165.000 mensen naar. 

In 2022 was het Claudia de Breij die voor de derde keer de oudejaarsconference mocht houden.

Meer over