Chantal Janzen best geklede televisievrouw

Van alle televisievrouwen heeft Chantal Janzen de leukste kleren aan. Dat is een van de uitkomsten van het nationaal tv-onderzoek dat de AVRO heeft laten doen voor het Gouden Televizier-Ring Gala.

Chantal heeft volgens 27,6% van de ondervraagden dus de beste styliste, ze wordt op de voet gevolgd door Lieke van Lexmond (25,5%) en Wendy van Dijk (16,5%). 

Rick Nieman

Een andere uitkomst van het tv-onderzoek is dat de Nederlanders Rick Nieman de beste nieuwslezer van het land vinden. 29,6% van de ondervraagden heeft Rick als favoriet. De nummer 2 is Rik van der Westerlaken (20,5%). Annechien Steenhuizen, ook van de NOS, werd derde met 19,3%,

Eer

Rick Nieman vindt de eerste plek zeer complimenteus. „Ik ben oprecht vereerd met deze uitslag. Het RTL Nieuws is natuurlijk niet voor de hand liggend om genomineerd te worden voor de Televizier-Ring en dan is zo’n bericht wel een grote eer. Mooi om te horen dat wat wij maken, gewaardeerd wordt.”

Televisieseizoen 

Om het 48ste Gouden Televizier-Ring-Gala op te leuken heeft de AVRO net als vorig jaar in samenwerking met bureau Intomart GfK laten onderzoeken hoe het Nederlandse publiek denkt over het afgelopen televisieseizoen. Tijdens de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala op 18 oktober is te zien hoe Kim-Lian van der Meij met haar gouden koffer het land in gaat om televisiepersoonlijkheden te verrassen met de onderzoeksresultaten. 

Reageren