Giro555

Chantal Janzen presenteert tv-actie voor Turkije en Syrië

13 februari 2023 20:17 | actualiteiten | Door Esther Hut

© ANP / Patrick van Katwijk

Aanstaande woensdag staat in het teken van de Nationale Actiedag voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië met ’s avonds een speciale tv-show. Inmiddels is bekendmaakt dat Chantal Janzen de presentatie voor haar rekening neemt.

Ook Jeroen Pauw en Eva Jinek nemen een groot deel van de presentatie voor hun rekening en spreken in de studio verschillende gasten aan tafel.

Belpanel in Beeld & Geluid

Tijdens de uitzending zal er regelmatig geschakeld worden naar Beeld & Geluid in Hilversum, waar weer verschillende BN’ers plaats nemen in het belpanel. In Hilversum zijn Hila Noorzai, Wendy van Dijk en Herman van der Zandt aanwezig om verslag te doen.

Karsu

Karsu (die al meerdere familieleden verloor door de aardbeving) en Frank Boeijen verzorgen de optredens die avond. Johnny de Mol maakte de afgelopen dagen voor het programma al reportages van acties in Nederland.

De speciale tv-show wordt gemaakt door NPO, RTL en Talpa en is woensdagavond om 20:34 uur enkel te zien op NPO1. Het bekendmaken van de eindstand is wel op NPO 1, RTL 4 en SBS6 te zien.

Meer over