'Gevoelloze mensen'

Chateau Meiland-huishoudster Nadège woest op Meilandjes na ontslag

24 juni 2020 22:04 | actualiteiten | Door Jorien Slager

© SBS

Voormalig Chateau Meiland-huishoudster Nadège haalt flink uit naar de familie Meiland via haar Facebookpagina. “Ze hebben geen gevoel.” Ook zou het achter de schermen een stuk minder gezellig zijn dan op tv. Reden voor deze uitspraken? Haar ontslag dat nogal plotseling kwam.

“Vandaag ben ik erg teleurgesteld”, begint Nadège in een van de eerste Facebookberichten die ze plaatst. De familie Meiland gaat terug naar Nederland en heeft door het coronavirus alle reserveringen moeten annuleren, waardoor er voor Nadège geen werk meer is. “De familie heet mij niet meer nodig. Het enige positieve is dat ze mijn salaris betalen tot het einde van mijn contract, eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren allemaal afspeelt.”

Heftige uitspraken

“Het zijn mensen die twee kanten hebben. Ze kunnen heel erg aardig zijn. Ze hebben ook aangeboden om een appartement voor me te kopen, dat heb ik geweigerd. Gelukkig, want vanochtend hebben ze me ontslagen op een manier die niet kan.”

Reactie Martien

Pittige uitspraken dus. Martien Meiland heeft inmiddels via RTL Boulevard gereageerd op het relletje. “Dat is spijtig om te lezen. Ik heb het ook gelezen. Maar daar kan ik natuurlijk verder niks aan doen. We hebben ook maar een parketvloer geschonken aan haar, voor de keuken. Dan vind ik het toch spijtig dat ze nu zo naar praat. Ik kan niet elke werknemer op m’n rug meenemen naar Nederland. Dus ik vind het wel jammer.”

En het was al niet zo’n fijne dag voor de Meilandjes. Naast de Nadège-rel moesten ze namelijk ook afscheid nemen van Mevrouw Jansen, de poes die regelmatig opdook in Chateau Meiland.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Mevrouw Jansen is niet meer R.I.P. 🥀

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Meer over