Collega's maken zich zorgen om Milka Peterzon

13 oktober 2014 13:36 | actualiteiten | Door Televizier

Milika Peterzon werd vorige week getroffen door een zware hersenbloeding, haar collega's maken zich ernstige zorgen om de Hart van Nederland-presentatrice.

Maureen Du Toit vertelt in de Telegraaf dat ze heel erg schrok van de hersenbloeding van voormalig-collega Milika Peterzon. „De gezondheidsproblemen van Milika hebben bij ons veel los gemaakt”, zegt Maureen, „Natuurlijk zijn we ontzettend geschrokken en maken we ons grote zorgen om haar.” Du Toit verzekert de krant dat zij hen haar collega's er zo veel mogelijk voor Milika willen zijn.

Dochter Kiki

Hoe het nu met Milika gaat, wil Maureen niet zeggen. „We wachten op het moment dat ze dat zelf zal kunnen doen.” Dochter Kiki vertelde eerder dat Milika heel hard aan haar herstel werkt. „Wat de uiteindelijke gevolgen van deze hersenbloeding voor haar zullen zijn is voor iedereen nog onzeker en de tijd moet dit uitwijzen. Milika Peterzon ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis.

Milika werkte tot juli 2012 bij Hart van Nederland. Sinds haar ontslag werkt Miika in het bedrijf van haar vriend Jurgen Smit.

Meer over